Nomineret: Årets Bedste Nye Restaurant 2016

Vi har netop fejret 1 års fødselsdag. Og hold nu op hvor er der sket meget på blot 1 år. Vores restaurant her i hjertet af Aarhus har haft besøg af en masse positive gæster, der har smagt og oplevet vores kærlighed til det italienske køkken. 

Og nu er der så sket endnu en fantastisk ting. Vi er nemlig blevet nomineret til ‘Årets Bedste Nye Restaurant 2016’ af AOA.dk for vores arbejde med lokale sæsonbestemte råvare, økologi og bæredygtig tilgang til både mad og mennesker.

Det er vi naturligvis enormt stolte og beærede over. Nomeringen kommer nemlig fra jer gæster, der har tippet redeaktionen på AOA.dk. Et kæmpe TAK herfra! Men men men… vi har brug endnu mere hjælp til at hive sejren i land. 

Stem og vind et rejsegavekort

Du kan stemme på os via AOA.dk/byens-bedste (kræver brugerlogin) – eller ved at gribe din mobil og sende din stemme via SMS .

Sådan stemmer du:

  1. Grib din mobil
  2. SMS beskeden BB8 E til 1929

Med din stemme deltager du samtidig i lodtrækningen om et rejsegavekort på 14.000,- til skønne Barcelona. Så skynd dig til tasterne og stem  – måske er du den heldige vinder, der kan se frem til et par dage i den spanske storby, der bugner af lækre fortovsrestauranter og små spissteder i absolut verdensklasse. 

Du kan deltage frem til d. 7. november 2016.
SMS stemmer koster 1 kr + alm. SMS-takst. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret.