Selskaber

Særlige arrangementer

Til en ganske særlig anledning skal man bruge ganske særlige rammer – og dem har vi. Vi stiller dem gerne til rådighed hvad enten du skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller noget helt andet. Menuen laver vi sammen med dig op til 150 gæster.

I samarbejde med The Mayor Hotel tilbyder vi lokaler til større selskaber eller møder og kurser. Vi skræddersyr gerne en løsning efter netop dine behov.

Restaurant GÄST i Århus. Italiensk mad og vin i Aarhus

 

JULEFROKOST 2018, Aarhus

Kan du undvære den varme julekål?

Vores julemenu er ikke som de andres. Hos os er de traditionelle juleretter skiftet ud med velsmagende italiensk-nordisk inspirerede retter, hvor gode råvarer fra vores nærområde spiller en central rolle. Vi elsker nemlig smagen af Italien i samspil med det nordiske køkken.

Vores rummelige og fleksible lokaler danner rammerne for jeres private fest, hvor I har det hele for jer selv med mulighed for musik og dans efter middagen. Hvis I er et mindre selskab, kan I naturligvis også sidde i vores hyggelige restaurant. Det er helt op til jer.

Så hvorfor ikke invitere dine venner eller kollegaer på en italiensk-nordisk julemiddag? Så når I heller ikke at blive træt af den varme julekål inden juleaften.

Kontakt os via formularen ovenfor eller på tlf. 23623572 for en skræddersyet julemenu, der matcher jeres ønsker.

 

Ja tak, sammensæt et tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.