Bæredygtig gästfrihed

Omtanke kan smages

Hvor italiensk velsmag og lokale råvarer møder hinanden

Det italienske køkken er simpelt og fyldt med solmodnet velsmag. Danmark kan jo ikke præstere solmodne tomater året rundt, men til gengæld bugner de forskellige årstider af deres egne friske råvarer. Derfor er det vigtigt for os at sammensætte en menu, som spiller sammen med naturens eget udvalg i løbet af de forskellige årstider.

Vores kokke eksperimenterer med traditionelle italienske opskrifter og nytænker retterne med ingredienser, der findes i vores nærområde, så du selv på en mørk og kold vinteraften kan sætte tænderne i et ægte italiensk måltid.

Det skal give mening hele vejen rundt

At drive GÄST skal give mening – ikke kun for os, men også for naturen, vores gæster, og det lokalsamfund vi er en del af.

Derfor skifter vi også menuen med årstiden for at byde på de bedste lokale råvarer fra sæsonen. For man kan sagtens lave italiensk mad med danske gulerødder fra Lammefjorden, så længe man har styr på håndværket og de gode opskrifter. Uundværlige ting som økologisk olivenolie, parmesanost, mascarpone, skinke og mel henter vi i Italien hos nøje udvalgte leverandører.

Tallerknerne, du spiser af, er lavet af de dygtige ildsjæle på Tornsbjerggård, et bofællesskab for voksne med udviklingshæmning der ligesom os går op i bæredygtighed og økologi.

Men bæredygtighed handler jo ikke kun om lokale og økologiske råvarer. Det handler også om at give noget igen. Vi har et samarbejde med To Good to Go ligesom vi har en lokal madspildsambassadør I køkkenet. Vi tror nemlig på at omtanke kan smages. Missionen kalder vi bæredygtig gästfrihed.