Anmeldelser og omtale

Se anmeldelser fra facebook
Se anmeldelser fra TripAdvisor
Se anmeldelser fra DinnerBooking

 

Anmeldelser fra medier

The Michelin Guide 2017 + 2018

The MICHELIN Plate : good cooking

This spacious, relaxed Italian restaurant, set on the ground floor of The Mayor Hotel, serves a seasonal, modern menu. Carefully cooked, flavoursome dishes; everything is prepared in-house and pasta is the highlight.

Læs hele anmeldelsen her


White Guide

Point: 72
Top 10: Årets bedst anmeldte nye restauranter i Danmark

Italienske nyfortolkninger med sikker hånd. GÄST disker op med virkelig gode smagssammensætninger og nyfortolkninger, og placerer sig selvsikkert blandt Aarhus’ allerbedste italienske restauranter.

Læs hele anmeldelsen her


Jyllandsposten

5 ud af 6 stjerner

Når man kan gøre få ingredienser til tallerkener fulde af velsmag, har køkkenet fat i den helt rigtige italienske ånd. Og det har køkkenet på Aarhus’ nye italiener.

Læs hele anmeldelsen her


Århus Stiftstidende

4 uf af 6 stjerner

GÄST byder på fornem italiensk mad, der ellers længe har været en mangelvare i smilets by …fire velfortjente stjerner og vi er ikke fjernt fra fem.

Læs hele anmeldelsen her


Aarhus Update

Italiensk mad fås ikke bedre i Aarhus. Der er et par andre italienske restauranter i byen, men de er langt fra det her niveau …For velsmag er et nøgleord på Gäst.

Læs hele anmeldelsen her

 

 

Øvrig omtale

Maria Kaas

Stemningen hos GÄST var dejlig afslappende, og betjeningen helt i top. En klar anbefaling fra mig, hvis I er til lækker mad, vino og en skøn aften.

Læs hele omtalen her


Winers.dk

Aftenen var en stor fornøjelse både på mad- og vinfronten, og der må lyde en stor ros til vores tjener, som ikke var bleg for lidt vin-snak og god vejledning. GÄST får vores varmeste anbefalinger.

Læs hele omtalen her


ALT.dk

Italiensk mad er næsten altid et børnehit, og hvis man skal prøve noget af byens førende, så skal man tage familien med på GÄST.

Læs hele omtalen her


kidsaarhus.dk

Der er masser af autentisk stemning og kærlighed fra personalet til i bambini. Og for de voksne bugner menukortet af skønne retter.

Læs hele omtalen her


Smag Aarhus

Italiensk mad er per definition børnevenligt, og en af byens skarpeste restauranter på den italienske front er Restaurant GÄST.

Læs hele omtalen her


Emma Martiny

Jeg har savnet en god, italiensk restaurant i Århus som alternativ til de mange franske bistroer, og det har vi i sandhed fået med GÄST.

Læs hele omtalen her


Connery.dk

GÄST en formidabel oplevelse, som på ingen måde har forsøgt at fordanske eller udvande den italienske mentalitet, men hylder i stedet simpliciteten og kvaliteten af råvarer.

Læs hele omtalen her