MENU
AFTEN
GÄST MENU // Valgfri forret, hovedret & dessert
445,-
GÄST MENU // Vinmenu
295,-
EN AFTEN PÅ GÄST // snacks & bobler, 4 retter, vinmenu, kaffe & sødt
995,-
SNACKS OG BOBLER
139,-
FORRETTER
Hjemmelavet pasta fyldt med ricotta & spinat. Serveres med spinat puré, hasselnødder & brunet smør
119,-
Kulmule som carpaccio med østersvinaigrette. Serveres med sprøde chips, jordskokkemayo & macadamia
119,-
Porre farserede med lammefars. Serveres med rimmet porre & lammesauce
119,-
HOVEDRETTER
Saltbagt rødbede med svampe pakket i butterdej. Serveres med rosenkål, valnødder & misosauce
285,-
Bouillabaisse med fisk & skaldyr. Serveres med aioli og hjemmelavet baguette
285,-
Okse med bagte løg, løgpuré, syltede løg, palmekål & blanquette sauce på ramsløg
285,-
Poussin med soufflefars & fransk karry. Serveres med gulerod, linser, quinoa & hønsesauce
285,-
DESSERTER
Choux au craquelin fyldt med æblekompot & hvid ganache. Serveres med crumble & vaniljeis
109,-
Baked Alaska; brownie med vanilje- og solbæris omkranset af italiensk marengs
109,-
Ost; 3 slags oste med kompot, sylt og knækbrød
109,-
*Vi vælger fisk med mærket NaturSkånsom. Fiskene er fanget med fangstmetoder som skåner den
værdifulde natur på havbunden, og dermed tager vi vores ansvar for en havbund fuld af liv.
Det er derfor dagens fangst, der bestemmer dagens menukort i restauranten.