Menu

Oplev vores italiensk inspireret frokost- og aftenmenu, der er fyldt med solmodnet velsmag

GASTRO WEEK (12. - 21. oktober)

Smag en udsøgt 3-retters menu til kun 250,-, når vi slår dørene op til Gastro Week Aarhus. Vi har hverken sparet på råvarerne, kvaliteten eller kreativiteten – så du og dine gæster kan se frem til italiensk velsmag i hjertet af Aarhus.

Hvornår?
Gastro Week menuen serveres både som frokostmenu (Kl. 12.30) og aftenmenu (kl. 17.30 og kl. 20.00) i perioden fra torsdag d. 12. oktober til og med lørdag d. 21. oktober.

FORRET
Krabbe, æble, sprøde jordskokker & dild

HOVEDRET
Braiseret okse, spæd broccoli, gremolata & sauce med syltede sennepskorn

DESSERT
GÄST citrondessert med ristede mandler & jernurt

3 RETTER FOR 250,-

Book bord til Gastro Week her

… eller via nembillet.dk


Vi gør opmærksom på, at vi kun serverer denne ene menu i perioden. Til gengæld kan du nyde den til en helt speciel Gastro Week pris. 


Frokost

Antipasti misto - blandede specialiteter 125,-
Carpaccio, tomat, sprød malt, sort peber & fennikel 99,-
Cacio e Pepe 149,-
Salat med skinke, mozzarella, oliven & tomat 135,-
Skærising, majs, sprød polenta og muslinge sauce 159,-
Braiseret okse, ristede broccoliskud, gremolata & sauce med syltede sennepskorn 159,-
Sideretter
Sprød salat med urter i balsamico vinaigrette 50,-
Kartofler, friskost & purløg 50,-
Dessert
Italienske oste, sprødt & sødt 79,-
Tiramisu 79,-

Aften

GÄST MENU // 4 retter 400,-
Krabbe med løg, æble & ristet boghvede
Saltbagt selleri, syltet tomat, æggeblomme & røget dådyr
Sprængt and med gulerødder, solbær, kastanje & szechuan peber
Æble, hyben, havre & vanilje
-
Pastaret til børn 100,-
Forret
Snacks & aperitif 99,-
Saltbagt selleri, syltet tomat, æggeblomme & røget dådyr 99,-
Krabbe med løg, æble og ristet boghvede 99,-
Bruschetta med ristede kantareller, parmesan, timian & persille 99,-
Carpaccio, tomat, sprød malt, sort peber & fennikel 99,-
Hovedret
Cacio e Pepe 149,-
Ravioli med græskar, stegt kammusling, syltede grønne tomater og brunet smør 225,-
Dampet Skærising, majs, sprød polenta og muslinge sauce 225,-
Sprængt and med gulerødder, solbær, kastanje & szechuan peber 245,-
Oksemørbrad, ristede broccoliskud, gremolata & sauce med syltede sennepskorn 295,-
Sideretter
Sprød salat med urter i balsamico vinaigrette 50,-
Kartofler, friskost & purløg 50,-
Dessert
Italienske oste, sprødt & sødt 79,-
GÄST citrontærte med ristede mandler & estragon 79,-
Æble, hyben, havre & vanilje 79,-
Tiramisu 79,-

Vin & drikkevarer

Det er muligt at vælge en vinmenu tilpasset de enkelte retter. Du kan selvfølgelig også gå på opdagelse i vores vinkort – det er helt op til dig. Her finder du et stort udvalg af især italienske vine.

 

Se vinkort

Vinmenu (4 glas) 320,-