Anmeldelser og omtale

Se anmeldelser fra facebook
Se anmeldelser fra DinnerBooking
Se anmeldelser fra TripAdvisor

 

Anmeldelser fra medier

The Michelin Guide 2017

The MICHELIN Plate : good cooking

This spacious, relaxed Italian restaurant, set on the ground floor of The Mayor Hotel, serves a seasonal, modern menu. Carefully cooked, flavoursome dishes; everything is prepared in-house and pasta is the highlight.

Læs hele anmeldelsen her


White Guide

Point: 72
Top 10: Årets bedst anmeldte nye restauranter i Danmark

Italienske nyfortolkninger med sikker hånd. GÄST disker op med virkelig gode smagssammensætninger og nyfortolkninger, og placerer sig selvsikkert blandt Aarhus’ allerbedste italienske restauranter.

Læs hele anmeldelsen her


Jyllandsposten

5 ud af 6 stjerner

Når man kan gøre få ingredienser til tallerkener fulde af velsmag, har køkkenet fat i den helt rigtige italienske ånd. Og det har køkkenet på Aarhus’ nye italiener.

Læs hele anmeldelsen her


Århus Stiftstidende

4 uf af 6 stjerner

GÄST byder på fornem italiensk mad, der ellers længe har været en mangelvare i smilets by …fire velfortjente stjerner og vi er ikke fjernt fra fem.

Læs hele anmeldelsen her


Aarhus Update

Italiensk mad fås ikke bedre i Aarhus. Der er et par andre italienske restauranter i byen, men de er langt fra det her niveau …For velsmag er et nøgleord på Gäst.

Læs hele anmeldelsen her

 

 

Øvrig omtale

Emma Martiny

Jeg har savnet en god, italiensk restaurant i Århus som alternativ til de mange franske bistroer, og det har vi i sandhed fået med GÄST.

Læs hele omtalen her


Connery.dk

GÄST en formidabel oplevelse, som på ingen måde har forsøgt at fordanske eller udvande den italienske mentalitet, men hylder i stedet simpliciteten og kvaliteten af råvarer.

Læs hele omtalen her